Akşehir Belediyesi, baharın habercisi Hıdırellez’i Akşehir Kent Ormanı’nda düzenlenecek etkinliklerle kutlayacak. Akşehir Belediye Başkanı A.Nuri Köksal; “Tüm vatandaşlarımızı geleneksel Hıdırellez etkinliğine davet ediyorum.” dedi.

Birliğin ve beraberliğin simgesi, baharın habercisi Hıdırellez, birbirinden eğlenceli etkinliklerle kutlanacak. Etkinlikte Gölle ikramı, 1854 Akşehir Belediye Spor Halkoyunları ekibi gösterileri ve çeşitli yarışma etkinlikleri gerçekleştirilecek. 6 Mayıs 2024 Pazartesi günü saat 17:00’de gerçekleştirilecek etkinliklerde Akşehir Belediyesi Bando Takımı da bir gösteri sunacak. Etkinliklere katılmak isteyen vatandaşlarımızın Akşehir Kent Ormanı'na ulaşımı için 6 Mayıs Pazartesi günü saat 16.00'dan itibaren Cumhuriyet Meydanı'ndan araç kaldırılacak.

2024 05 03 hidrellez