Akşehir Belediyesi tarafından sağlıklı yaşamı ve fiziksel aktiviteyi teşvik etmek amacıyla düzenlenen Akşehir Zekai Baloğlu Atletizm Yarışması 8. kez yarın başlıyor.

Akşehir’de her yıl büyük bir heyecanla beklenen Zekai Baloğlu Atletizm Yarışması, 8. kez genç sporcuları pistte buluşturacak. Sağlıklı yaşamı ve fiziksel aktiviteyi teşvik etmek amacıyla düzenlenen yarışmanın startı yarın verilecek.

27 Ekim Salı günü Nasreddin Hoca Stadyumu’nda gerçekleştirilecek organizasyonun açılışı saat 10.00'da yapılacak. Gün boyu sürecek müsabakalarda öğrenciler kıyasıya mücadele edecek, terin, azmin ve fair play ruhunun ön plana çıkacağı yarışlar saat 15.30'da yapılacak ödül töreniyle sona erecek. Dereceye giren sporcular ödüllerini bu törende alacak.

8.atletizm yatay

Başvurularını okulları aracılığıyla Akşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne yapan genç sporcular, Cumhuriyet Bayramı’na günler kala hem kendi aralarındaki hem de tribünlerdeki coşkuyu piste yansıtacak. Akşehir Belediyesi, Akşehir Kaymakamlığı, Akşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Akşehir Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü iş birliğiyle hayata geçirilen organizasyona, sporcuları desteklemek isteyen tüm Akşehirlilerin katılması bekleniyor.

Yarışmayla ilgili ayrıntılı bilgiye aksehir.bel.tr adresinden ulaşılabilecek.

zbay 001zbay 002zbay 003