1854 Akşehir Belediye Spor Kulübü sporcuları ve antrenörleri, Akşehir Belediye Başkanı Dr.  A. Nuri Köksal’ı makamında ziyaret etti.

Çeşitli yaş gruplarında birçok branşta faaliyet gösteren 1854 Akşehir Belediye Spor Kulübü, başarılarına yenilerini eklemeye devam ediyor. Sporcularımız, Türkiye Güreş Şampiyonası ve Atletizm Şampiyonasında elde ettikleri derecelerle, şehrimizi bir kez daha gururlandırdı.

Türkiye Güreş Şampiyonası’nda U-11 grubunda 57 kiloyla güreşen Sefa Yıldız Türkiye 3.sü,

Türkiye Atletizm Şampiyonası U-11 grubunda 60 metre koşu yarışmasında yarışan Ecem Avcı Türkiye 3.sü, yüksek atlamada ise Türkiye 2.si,

Türkiye Atletizm Şampiyonası U-10 grubunda 200 metre koşu yarışmasında yarışan Hatice Ela Avcı Türkiye Şampiyonu oldu.

Ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Dr.  A. Nuri Köksal; “Çocuklarımızın ve gençlerimizin hem bedenen hem de ruhsal olarak sağlıklı gelişimlerinin en önemli faktörü kuşkusuz spor yapmaktır. Bu kapsamda özverili çalışmalarıyla sağlıklı nesiller, başarılı bireyler yetiştirmek amacıyla faaliyet göstermekte olan tüm spor kulüplerimizi ve emektarlarını tebrik ediyorum. Yoğun geçen antrenman süreçleriyle birlikte, azim ve kararlılıkla dereceler kazanan Sevgili Sporcularımıza da ailelerine, antrenörlerine ve şehrimize yaşattıkları gururdan dolayı tebrik ve teşekkürlerimi sunuyorum. Sizlerin bu başarıları, yaşıtlarınıza ve sizden küçüklere örnek olacağı için toplumsal misyonunuz çok önemli. Ziyaretinizden duyduğum memnuniyeti ve mutluluğu ifade etmek istiyorum. Gözlerinizden öpüyorum.” dedi.

belspr1belspr2