Mizahın ve bilgeliğin efsane ismi olan Nasreddin Hoca anısına her yıl düzenlenen Uluslararası Akşehir Nasreddin Hoca Şenlikleri kapsamında açılış programına Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın katılım sağlayacağı duyuruldu. 5 Temmuz Cuma akşamı saat 20.30’da gerçekleştirilecek olan açılış töreninde ilçe protokolünün yanı sıra Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın beraberinde şehir dışından misafirlerin geleceği duyuruldu.

Akşehir’de düzenlenecek 65. Uluslararası Nasreddin Hoca Şenlikleri kapsamında programa katılım sağlayacak protokol üyeleri ve ayrıntılar belli olmaya başladı. 5 Temmuz Cuma akşamı gerçekleştirilecek açılış programına Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş katılım sağlayacak.

mansur