Akşehir Belediye Başkanı Dr. A. Nuri Köksal, Akşehir ve Yöresi Yörükleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (AKYÖR-DER) Başkanı Mehmet Yaşar Örs ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti.

AKYÖR-DER Başkanı Mehmet Yaşar Örs ve dernek yönetimi bu yıl 25’incisi düzenlenen Yörük Türkmen Kültür Şöleni kapsamında Akşehir Belediyesi tarafından yapılan katkılardan dolayı Belediye Başkanı Dr. A. Nuri Köksal’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Başkan Köksal konuşmasında derneğin Akşehir kültürünün yaşatılması ve gelecek kuşaklara aktarılmasındaki büyük katkısının altını çizerek; “AKYÖR-DER gelenek ve göreneklerimizi en iyi şekilde gelecek kuşaklara aktarılması hususunda kuşkusuz ki büyük bir öneme sahip. Bizlerde Akşehir Belediyesi olarak ilçemizi bir adım öteye taşıyacak herkesin destekçisiyiz, nazik ziyaretinizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

AKYÖR-DER Başkanı Mehmet Yaşar Örs’de makamınızda ağırladığı için Başkan Köksal’a teşekkür ederek; “Desteğiniz bizim için çok önemli, 25’incisi düzenlenen Yörük Türkmen Kültür Şöleni’ne destekleriniz için teşekkür ederiz.” dedi.

akyorder