Akşehir Belediyesi'nin 65.Uluslararası Nasreddin Hoca Şenlikleri kapsamında Cumhuriyet Meydanı’nda “Master Class Zumba” programı düzenlendi. Zumba antrenörü Didem Zeybek'in yetişkinler için hazırladığı dans gösterisine katılanlar hem spor yapıp hem de doyasıyla eğlendi.

Cumhuriyet Meydanı’nda 6-7 Temmuz tarihleri arasında Zumba Antrenörü Didem Zeybek eşliğinde gerçekleşen gösteriyle keyif dolu anlar yaşandı. Renkli görüntülere sahne olan şenliğe katılanlar hem spor yapıp hem de doyasıya eğlendi. Yaklaşık 2 saat süren etkinlik sonrası Akşehir Belediye Başkanı A. Nuri Köksal Zumba antrenörü Didem Zeybek'e teşekkür etti.

Başkanı Köksal, “Akşehir’in sporun da merkezi olacaktır. Bugün burada sporun yaşının, cinsiyetinin olmadığını gördük. Heşmehrilerimiz hep birlikte hem eğlendi hem spor yaptı. Bundan sonraki yıllarda da her yaştan insanı sporla buluşturacak etkinliklere imza atmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

zumba1zumba2